Так, дійсно. З села Баня-Березів (36 км. від Коломиї). Відмовився від послуг продюсерів (хоч було багато пропозицій), всьго добивається самостійно за допомогою свого виняткового голосу,вродженого таланту і надзвичайної цілеспрямованності.
Дякую за коментар.Надіюся ми разом будемо слідкувати за творчістю Василя і наступний кліп вам сподобається. Є ще якісь коментарі? Лазоровича дуже цікавлять ваші думки,критика, побажання.
Отлично! Рад за твоего друга, и повторюсь, песня отличная, а вот в клипе должна быть изюменка, и это не всегда диких денек стоит, вот например,креатив налицо, и он не дорогой.
...а те, кто нас учит жить - пи..расы.(с) Задорнов.
Я вибачаюсь, але якшо Їжак не чує акценту а западенці чують це значить тількі що хлопець дійсно співає без акценту, бо я теж не почув явного акценту. Мені якось в Одесі на моє запитання:"Як вони здогадались що я з Росії" відповіли, шо я розвовляю з акцентом, хоча у Пітері всіх дуже дивує що я знаю україньску. А коли я відповідаю що знаю російску, то до них зразу не доходить що до чого.
Есть елезаметные следы акцента, некоторая шепелявость чтоли, и каверканье некоторых звуков-а в общем отлично. И если не знать природу его речи, то всё можно отнести на особенности голоса.
...а те, кто нас учит жить - пи..расы.(с) Задорнов.
Лайма Вайкуле, Філіп Кіркоров теж на мою думку співають з акцентом, але це не мішає їм бути досить відомими. Головне шоб не так як Сосо Павліашвілі чи "Шоколадний заяц". Хіба я помиляюся?
А мне понравилась песня.. И совсем не ощущается акцент..На самом деле, хорошее исполнение.. Если, действительно, сам исполняет и снял клип..То- Молодец!!! Удачи..
jurik пише:
Василь Лазорович (учасник Юрмали 2007) із Косівщини зняв свій перший кліп на пісню "Прощай".
Можно вопрос? Почему на русском языке, просто интересно узнать..Наверняка, для этого есть свои причины..