Кліп Василя Лазоровича на пісню "Прощай"

Форуми
Список тем
Нові повідомлення
Пошук
Користувачі 
Правила
Допомога
Увійти
Повідомлення 1 - 20 з 43
Початок | Попередня | 1 2 3 | Наступна | Кінець
  Переглядів: 3589Тема: «Кліп Василя Лазоровича на пісню "Прощай", Шоу -біз» в форуме: Обговорення новин, статей
Василь Лазорович (учасник Юрмали 2007) із Косівщини зняв свій перший кліп на пісню "Прощай". ПІДТРИМАЙ НАШИХ Патріот
youtube ссилка на кліп

Ваші враження
jurik пише:
Ваші враження
нормально... а він шо дійсно з Косівщини... Питання
Коломияни всіх країв, єднаймося!
Так, дійсно. З села Баня-Березів (36 км. від Коломиї). Відмовився від послуг продюсерів (хоч було багато пропозицій), всьго добивається самостійно за допомогою свого виняткового голосу,вродженого таланту і надзвичайної цілеспрямованності.
jurik пише:
З села Баня-Березів (36 км. від Коломиї).
Питання а міг і по прізвищу догадатися... Дуже щасливий
Коломияни всіх країв, єднаймося!
jurik пише:
З села Баня-Березів (36 км. від Коломиї).

А по місцевому - з Баньок. Молодець.
In vino veritas
Песня и голос отличные, и по-русски супер, акцент не уловим, а вот клипец средненький.
Image...а те, кто нас учит жить - пи..расы.(с) Задорнов.
А що на вашу думку в кліпі могло б бути краще[QUOTE]
jurik пише:
А що на вашу думку в кліпі могло б бути краще

Без обид, я ведь не режисёр, чтобы предлагать, незнаю...видеоряд мокрый слишком, избитый образ.
Дякую за коментар.Надіюся ми разом будемо слідкувати за творчістю Василя і наступний кліп вам сподобається. Є ще якісь коментарі? Лазоровича дуже цікавлять ваші думки,критика, побажання. Claps
Ты что с ним знаком???? Я в шоці Я в шоці Я в шоці
Так, ми "старі" добрі друзі. Я слідкую за його творчістю, переживаю і знаю як нелегко вона йому дається. Горохом об стіну
Отлично! Рад за твоего друга, и повторюсь, песня отличная, а вот в клипе должна быть изюменка, и это не всегда диких денек стоит, вот например,креатив налицо, и он не дорогой.
jurik, відчувається акцент
Хороший кліп-додивився до кінця,акцент відчувається одразу!
Дзвін шабель, пісні, походи, воля соколина, тихі зорі, ясні води — моя Україна.
В. Сосюра
Я вибачаюсь, але якшо Їжак не чує акценту а западенці чують це значить тількі що хлопець дійсно співає без акценту, бо я теж не почув явного акценту. Мені якось в Одесі на моє запитання:"Як вони здогадались що я з Росії" відповіли, шо я розвовляю з акцентом, хоча у Пітері всіх дуже дивує що я знаю україньску. А коли я відповідаю що знаю російску, то до них зразу не доходить що до чого.
Дуже щасливий
Yury пише:
я теж не почув явного акценту

Есть елезаметные следы акцента, некоторая шепелявость чтоли, и каверканье некоторых звуков-а в общем отлично. Arrow И если не знать природу его речи, то всё можно отнести на особенности голоса.
Лайма Вайкуле, Філіп Кіркоров теж на мою думку співають з акцентом, але це не мішає їм бути досить відомими. Головне шоб не так як Сосо Павліашвілі чи "Шоколадний заяц". Хіба я помиляюся?
Yo)!(-Paranoik пише:
Хіба я помиляюся?

Та ж ні.
Є чи не є, це зовсім не головне.
Дуже щасливий
А мне понравилась песня.. Arrow
И совсем не ощущается акцент..На самом деле, хорошее исполнение.. Дуже щасливий
Если, действительно, сам исполняет и снял клип..То- Молодец!!! Удачи..

jurik пише:
Василь Лазорович (учасник Юрмали 2007) із Косівщини зняв свій перший кліп на пісню "Прощай".

Можно вопрос? Почему на русском языке, просто интересно узнать..Наверняка, для этого есть свои причины.. Питання
Краще гір, тільки гори!!!
Уторопчанка пише:
Почему на русском языке, просто интересно узнать..Наверняка, для этого есть свои причины..

Ага, вот мне тоже очень интересно, может кто знает.
Повідомлення 1 - 20 з 43
Початок | Попередня | 1 2 3 | Наступна | Кінець

Читають тему
гостей: 1, користувачів: 0, з них прихованих: 0