Що ви, панове, на це скажете?..

Форуми
Список тем
Нові повідомлення
Пошук
Користувачі 
Правила
Допомога
Увійти
Повідомлення 181 - 200 з 364
Початок | Попередня | 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 | Наступна | Кінець
  Переглядів: 21496Тема: «Що ви, панове, на це скажете?..» в форумі: Обговорення новин, статей
Я оцінюю ваших лідерів лиш по тому як вони пхають своє рило у наші справи , а те що вони колотять там у Росії мене абсолютно не обходить. Проте, вас ,наші внутрішні справи дуже скобочуть. І коли я кажу що не поважаю вашого прем'єра , ви це сприймаєте так ,як би я не дай Боже , щось сказав про ваших рідних. Але ви ніколи не бачите ті тонни нечистот що льються з уст ваших лідерів у нашу сторону...Якась однобічна сліпота виходить.

P.S. І я не можу говорити з повагою про того хто ненавидить мою країну , мій народ і мене у тому числі.
Відредаговано: Капітан 30.06.2009 15:18:56
Image
Jedem das Seine
Капітан пише:
І я не можу говорити з повагою про того хто ненавидить мою країну
нагадай котру з них маєш на увазі... Питання

Дуже щасливий
Коломияни всіх країв, єднаймося!
ехр пише : нагадай котру з них маєш на увазі...

Та я про Долину бідних. Дуже щасливий
Image
Jedem das Seine
exp пише:
нагадай котру з них маєш на увазі...

Arrow Дуже щасливий
Капітан,
Ну хоча би і так. Нікого не образив, а думку чітко висловив.
Wink
Як відомо, в травні указом президента РФ була створена комісія з протидії спробам фальсифікації історії в збиток інтересам Росії, котру тут же прозвали в народі "міністерством правди".

А от і "перші ластівки"...
"Руководители научных учреждений Отделения историко-филологических наук Российской Академии наук получили следующее письмо:
Image
Обозреватель Радио Свобода Владимир Тольц обратился к академику Тишкову за комментариями.

- Валерий Александрович, передо мной как раз ваше письмо руководителям учреждений Академии наук, в котором вы предлагаете создать "аннотированный перечень фальсификаций".

- Во-первых, по-моему, слово "аннотированный" я из проекта письма выбросил. Я не знаю, какой у вас вариант попал. То письмо я писал в институт, а не Радио Свобода, поэтому я не разрешаю вам его цитировать.
Image
- Это как?

- Как источник.

- Но это уже факт истории.

- Нет, это еще не факт истории."
Фальсификации: списки подозреваемых и подозревающих

В кількох словах: робота йде, контора пише, бухгалтерія начисляє трудодні...
Image
І-і-і-йо-о-ой!!!
Коментар до посту Папери і документи

Ідеологічна битва за резолюції, прийняті ЄС, розгорнулась 2008 р. (взагалі-то вона завжди йшла).

Прийнята вчора резолюція повністю урівняла нацизм і комунізм, гітлеризм і сталінізм.
Image
Зокрема, в резолюції наголошується, що радянський режим несе відповідальність нарівні з Німеччиною за розв'язування Другої світової війни.
Вважається, що день 23 серпня стане загальноєвропейським днем пам'яті жертв сталінізму і нацизму в ім'я збереження пам'яті про жертви масових депортацій і страт. У Литві і Естонії цей день вже відзначають.
Декларацію підтримали 213 парламентарів з 320 що засідають в асамблеї (53 країни світу).
Розуміється першою встала дибки Москва: "Попытка поставить на одну доску и дать равные оценки нацизму, фашизму с одной стороны и тому, что происходило в Советском Союзе в годы, когда его возглавлял Сталин, – вещи абсолютно недопустимые. С точки зрения международного права это просто возмутительно", – заявил первый вице-спикер Госдумы".
Двоє депутатів Європарламенту - грек Константінос Аліссандракіс і француз Мішель Бійю також виступили проти.
ОБСЕ приравняла сталинизм к нацизму
Найбільший вклад в прийняття цих резолюцій внесли депутати ПАРЕ від Литви, Словеніїї та Естонії.
Досить згадати, що в квітні-травні балтійці створили док. фільм "Совіцька історія" (той самий, через котрий Йожик так рознервувався: ви гадали, що він - дурачок? та він ліпше за вас знає - про що бесіда!) і два місяці крутили його в Брюсселі. Біда в тім що в Європі ціла копиця йолопів, котрі не мають зеленого поняття чим пахнуть трупи у Ворткутлазі!..
Головним чином, завдяки литовцям і естонцям вдалося провести резолюції (в тім числі й по Голодомору!) через Європарламент.
Відредаговано: yanychar 04.07.2009 22:02:49
І-і-і-йо-о-ой!!!
"Вот-те нате, хрен в томате..."

"Давайте все-таки согласимся с американцами: “Чем выше взбирается обезьяна, тем виднее ее зад”. Именно таким образом объясняют граждане США, да и не только США, объясняют свой повышенный интерес к биографиям тех, кто ими правит. И имеют на это полное право. Также и украинское общество имеет право знать все о людях, правящих Украиной, тем более, если эти особы, мягко говоря — несколько экзотические.

История енакиевского экзота в этом плане является сугубо поучительной, поскольку за 3 года, несмотря даже на укладывание на все амбразуры груди Ганнуси Стецив — белые пятна в биографии Януковича так и не прояснились. Нет, мы не о легендарном участии экзота в гонках “Формулы-1” в Монако — ну чисто пацанские понты, ну бывает. Речь идет о делах более серьезных.
Image

Image

Image
...
О Федоре Владимировиче Януковиче, отце экзота, даже из творений придворных биографов известно следующее: родился 1923 года, вроде бы учился в легендарной местной летной школе, пачками готовившей будущих Героев Советского Союза, в начале войны был ранен и провалялся в госпитале.

Но в какой части и где служил? Нет ответа. Где был ранен, характер ранения, где лечился. Нет ответа. В списках курсантов Ворошиловградского летнего училища 1935-1941 года курсант Янукович не числится.
...
Если бы Янукович-старший имел хотя бы малейшее отношение к Великой Отечественной войне — обязательно был бы награжден. Пускай не боевой медалью, но какой-то значок типа 10, 20, 30 лет — был бы обязательно. И уж этот факт историографы упомянули бы обязательно. Да если бы у Януковича-старшего был хотя бы значок ГТО — в 2004 году Гельманы раздули бы его до размеров Золотой Звезды Героя. Но не раздули, значит вообще не за что уцепиться было, а лучше было умолчать.

Теперь посмотрим на проблему с другой стороны и зададим такой вопрос:
Кем мог быть молодой парень в годы Войны. Выбор ответов ограничен:
- или бойцом Красной Армии:
- или дезертиром, а то и полицаем.

Поскольку ответ номер один отменяется автоматически, ибо миру не явлен ни один документ, подтверждающий службу Януковича Ф.В. в Красной Армии, наличие в списках эвакуированных, работу на объектах народного хозяйства в тылу (более того — не обнаружено даже военного билета Януковича Ф.В.), то остается только ответ номер два.

А посему вывод в отношении гражданина Януковича В.Ф. может быть только один: ВОР, сын ДЕЗЕРТИРА.

Насчет второго слагаемого — “полицай” — не утверждаем, хотя есть документы, которые это подтверждают.
Но есть еще два вопроса:

Как сидится рядом с отпрыском дезертира и человеком, которому советская власть оружие в руки не давала и не рисковала призвать даже в стройбат коммунистам?
Восхищение вызывает жесткая позиция Российской Федерации относительно возрождения нацизма и реабилитации его пособников в Прибалтике. А в Украине слабо?"
ПОЛИЦАЙСКАЯ БЛЯХА
ПОЛИЦАЙСКИЙ СЛЕД ЯНУКОВИЧЕЙ
І-і-і-йо-о-ой!!!
Парафіяни на Львівщині демонтували майже 500-річну дерев’яну церкву
zaxid.net

Image

Фото І. Синкальський 1992р. з книги В. Слободян “Церкви України. Перемиська єпархія”,- Львів 1998.

У селі Бісковичі Самбірського району парафіяни самовільно розібрали дерев’яну церкву, письмова згадка про яку датується 1515 роком.

По це 4 серпня у коментарі ZAXID.NET повідомив директор "Інституту розвитку міста Самбора", архітектор, юрист Орест Ференц.

"Експертна вартість церкви - 55 млн. євро. Україна підписала міжнародну хартію, за якою штраф демонтажу вимірюється у 50% експертної вартості, тобто 27,5 млн.євро. Саме стільки повинні сплатити порушники за самовільний демонтаж пам’ятки архітектури, що охороняється законом "Про охорону культурної спадщини" та міжнародними документами", - зазначив Орест Ференц.

За його словами, парафіяни вирішили демонтувати церкву, бо, мовляв, біля неї стоїть нова мурована.

"Громадськість села, Самбора та навколишніх населених пунктів написала листа в прокуратуру, адже це найдавніша церква в Самбірському районі, і одна з одиниць тих церков, які збережено у Карпатах. Парафіяни мали б повідомити різні структури, що у них є така думка, аби дві церкви не стояли поруч. Та це дуже неприємна ситуація, адже демонтажем займалися не спеціальні структури, розписи у церкві втрачені. Церква повинна бути відновлена на тому самому місці, де стояла", - запевнив архітектор.

"Настав той час, коли церкви потрібно охороняти від парафіян", - заявив директор "Інституту розвитку міста Самбора".

Довідка “Аратти”: У Львівській області збереглося найбільше дерев'яних церков серед всіх областей України - близько 800 з 2,5 тисяч.

До того окрутіли , шо стали дибілами... Не доста того , що кожного року декілька церков згорає ,так нє , ще і своїми руками .
1994 році у моєму селі таке саме сталося , група високосвідомих селян , на чолі з церковним комітетом розібрали і переробили на новий лад , з пластиками і металочерепицями, церкву Пресвятої Богородиці 1745 року побудови.

За це треба відлучати від церкви і гнати з села.
Image
Jedem das Seine
Капітан пише:
Парафіяни на Львівщині демонтували майже 500-річну дерев’яну церкву
Ну і що ти зробиш з дебілами Горохом об стіну Горохом об стіну Горохом об стіну , але думаю, що без дозволу місцевого священника, вони б не посміли, а місцева влада куди дивилася? Здивований
Вперед, поволі граєм собі вар'ята,
Бачимо третим оком, же ніц сі не змінило.
"Російський учений і письменник Петро ХОМЯКОВ просить у Президента України Віктора ЮЩЕНКА політичного притулку в Україні.

Про це йдеться в листі П.ХОМЯКОВА до Президента України, розданому на прес-конференції у четвер.

«Пане Президенте! Я, російський учений і письменник, професор ХОМЯКОВ, звертаюся до вас з проханням надати мені політичний притулок», - говориться в листі.

П.ХОМЯКОВ зазначає, що у себе на батьківщині, в Росії, він став жертвою політичного переслідування за свої переконання. За словами науковця, формально його звинувачують за 282 статтею ч. 1 Кримінального кодексу Російської Федерації (створення екстремістської організації).
...
Він просить політичного притулку в Україні, яка, на думку П.ХОМЯКОВА, під керівництвом В.ЮЩЕНКА стала «цивілізованою, демократичною країною».

Крім того, П.ХОМЯКОВ назвав блефом соціальну стабільність Росії. Він також вважає, що до серпня 2010 року Росія може опинитися на межі існування.
Image
Відповідаючи на питання журналістів, П.ХОМЯКОВ зазначив, що якщо В.ЮЩЕНКО відмовить йому в наданні політичного притулку, він не змінить своєї думки.
«Живим до Росії не повернуся, мені до Росії дороги назад немає», - сказав він."
Російський учений просить політичного притулку в Україні
Доктор Зло просит убежища в Украине
І-і-і-йо-о-ой!!!
То хотять нам таким чином козачка заслати , старе кіно... Дуже щасливий
Image
Jedem das Seine
Хто ж так "козачків" засилає, з публікаціями в ЗМІ?..
І-і-і-йо-о-ой!!!
Так не може бути , що там так пагано жити , не вірю , як такого націоналіста як ти ще не вислали... Дуже щасливий
Image
Jedem das Seine
...а ви ніяк не діждетесь - коли вже мене звідси на копняках спровадять...

Image
І-і-і-йо-о-ой!!!
yanychar Пише : ...а ви ніяк не діждетесь - коли вже мене звідси на копняках спровадять...

Нє , ну чого вже так радикально ,може сам приїдеш , он дачу підперати тра, поки не завалилася..
Image
Jedem das Seine
Капітан пише:
Нє , ну чого вже так радикально ,може сам приїдеш , он дачу підперати тра, поки не завалилася..

Шо, уже й з Італії видко?! Я в шоці
І-і-і-йо-о-ой!!!
Капітан пише:
як такого націоналіста...
слово націоналіст як має бути в лапках чи без... Питання
давно в школі вчився...
Коломияни всіх країв, єднаймося!
exp пише:
слово націоналіст як має бути в лапках чи без... Питання давно в школі вчився...

ImageЗ великої букви!

А оце нині ґенацвале "підкотили"...

"В ночь с 13 на 14 августа 2009 в 0 часов 30 минут, в Москве, у Метро Чистые пруды, у памятника Грибоедову группа неизвестных в состоянии сильного алкогольного опьянения совершила нападение с применением травматического оружия на прохожих. Как выяснилось позже, один из нападавших действующий сотрудник ФСБ, при нападении потерял удостоверение личности ОМ № 10220 на имя лейтенанта Прозорова Сергея Сергеевича. Также найдены гильзы от пистолета, из которого велась стрельба.
Image
В безоружных людей было произведено более 30 выстрелов, 13 из них достигли цели. Среди пострадавших оказалось 6 человек, из них 2 девушки. Они были доставлены в Боткинскую больницу. В одного из мужчин попало 8 пуль, он до сих пор находится больнице. Девушке 2 раза попали в грудь, одну из пуль пока извлечь не удалось. Также пули получили еще двое мужчин. Троих отпустили после оказания медицинской помощи.

На место происшествия прибыло 3 милицейских наряда, которые должным образом не отреагировали на происходящее. Сотрудники милиции не изъяли гильзы с места происшествия, не задержали человека, открывшего стрельбу и других участников инцидента. Был произведен только устный опрос потерпевших, без протокола и не был произведен опрос свидетелей. Потерпевшие и свидетели видели, как к нападавшим приехала не известная женщина (есть ее фото) и "уладила" вопрос в пользу оных.

Днем 14 августа около 13-00, пострадавшие звонили в УВД Басманного района, где дежурный им сказал, что заявление принимать не будут, без объяснения причин.

На данный момент от 4 пострадавших в ОВД Басманное приняты заявления по факту нападения и получения ими тяжких телесных повреждений. Пройдены медицинские освидетельствования в травматологическом пункте и зафиксированы все травмы. На родственников пострадавших уже оказывается давление и двое потерпевших боятся писать заявления.

В данный момент это письмо и копия удостоверения личности сотрудника ФСБ, который открыл огонь по беззащитным людям, были отправлены в СМИ. Планируется утром в понедельник 17 августа 2009 года обратиться в УСБ ФСБ России, генеральную и военную прокуратуру, приемную президента.

Так как дело пытаются замять, всех не равнодушных, просим помочь придать максимальную огласку данному инциденту.

Люди, на месте потерпевших легко мог оказаться любой из нас.......

Фотографии травм, которые получили пострадавшие и фото загадочной незнакомки во время разговора с милицией пришлем в доказательство этой инфы.
От редакции:

Информация пришла по общим каналам, мы просим всех, кто случайно оказался свидетелем или пострадавшим, сообщить об этом в редакцию."
Приматы опять достают волыны
І-і-і-йо-о-ой!!!
yanychar, ти замітив , що під статтею , нема жодного коментаря!

Типа хтось проти ФСБ попре. ФСБ будинки з людьми зривало , а все валили на чеченів , так само і тут скажуть , що посвідчення було викрадене і підкинуте з ціллю компрометації державних органів. Дуже щасливий Хайль Путін!
Image
Jedem das Seine
Капітан пише:
yanychar , ти замітив , що під статтею , нема жодного коментаря!
Типа хтось проти ФСБ попре. ФСБ будинки з людьми зривало , а все валили на чеченів , так само і тут скажуть , що посвідчення було викрадене і підкинуте з ціллю компрометації державних органів. Хайль Путін!

Лиш позавчора опубліковано!
Ще відпишуться. Це вчора дали ґенацвале.
І-і-і-йо-о-ой!!!
Повідомлення 181 - 200 з 364
Початок | Попередня | 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 | Наступна | Кінець

Читають тему
гостей: 1, користувачів: 0, з них прихованих: 0