Шановний yanychar ви справді турок?! Я просив не тільки прочитати а й проаналізувати сказане італійським послом-людиною сторонньою і тому тою що бачила проблему не упереджено.А будь-який національно-визвольний рух в будь-якій країні по відношенню до окупантів носить націоналістичний характер, але пардон не нациський. Грешно батюшка путать праведное с грешным!
Гірськолижне спорядження та аксесуари: 80936577452
А на рахунок релігійного підтексту нац.-визвольного руху на заході:
Будь-яка релігія (окрім фанатичних ортодоксальних течій)в своїх витоках була вибач за спрощене порівняння -гірським цілющим джерельцем що напоював і зцілював людські душі вселяючи в них зерна істини і ПРАВДИ користуючись двома основними засадами - любові до БОГА та любові до ближнього.Але потічок згодом переростає в "ріку" де миють "брудні" руки, заганяють "худобу" до водопою насильно, та плавають "титаніками" з "сливками общества".А потім починаються хрестові походи,
АКБАРИ-священні війни та різні заколоти під фанами захисту релігії.
А коли точатся війни кудась вмить зникає любов до ближнього не кажучи про любов до БОГА.І немає різниці коли у православного попа чи у католицького ксьонза опиняється в руках рушниця замість БОЖОГО СЛОВА - вони порівну навіть не язичники котрі чинять не відаючи що.
Гірськолижне спорядження та аксесуари: 80936577452
Ви, напевно, будете сміятися, але профф.Янукович В.Ф. написав книжку. Ви, напевно, будете ще більше сміятися, коли дізнаєтеся, що книжка зветься "Як Україні далі жити".
Про факт написання повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу ПРУ.
“Книга буде цікава аналітикам, дипломатам, історикам, студентам, оскільки вона дає цікавий матеріал для дослідження найбільш складного періоду історії незалежної України”, - вважають у прес-службі Партії регіонів.
Чи читав книжку сам профф.Янукович В.Ф., на жаль, не повідомляється.
Капітан пише:
Чи читав книжку сам профф.Янукович В.Ф., на жаль, не повідомляється.
Згадав анекдот:
После вручения Ленинской премии Брежнев сидит в своем кресле и играет лауреатским значком.
В кабинет к генеральному секретарю заходит Суслов:
— Михайло Андреевич, ты «Малую Землю» читал?
— А как же, Леонид Ильич, замечательная книга!
Через некоторое время к Брежневу заглянул Пельше:
— Арвид Янович, ты «Малую Землю» читал?
— Читал, Леонид Ильич, аж два раза. Превосходная вещь!
Оставшись в кабинете наедине, Брежнев задумчиво произнес:
— Надо же, всем нравится. Может, и мне прочитать?
Ющенко дослухається поради Кравчука і припинить публічні суперечки з Тимошенко
Перший президент незалежної України Леонід Кравчук вчора ввечері у випуску програми "Свобода" на телеканалі "Інтер" закликав президента Віктора Ющенка припинити публічні суперечки з прем'єр-міністром Юлією Тимошенко.
"Я закликаю вас, ви - президент, у вас конституційно найвища посада, найвищі повноваження. Скажіть - досить (образ)! Народ важливіший. Все оточення хай йде до бісової матері. Їх завтра забудуть. Президента пам'ятатимуть в історії, і відповідальність лежить на президенті", - цитує слова Кравчука УНІАН.
Він закликав припинити суперечки. "Ніколи не буде відповіді, коли після розмови виходимо і кривдимо", - сказав Кравчук, зазначивши при цьому, що такі стосунки між першими особами країни "це не демократія, це - стриптиз".
При цьому Кравчук нагадав, що за часів його президентства "у нас в кабінетах (від суперечок - ред.) тремтіли вікна, але ми ніколи не виносили це на люди".
Звертаючись до голови держави, Кравчук закликав його: "Вас можуть звинувачувати в чому завгодно, але за вас повинна відповідати Генпрокуратура", в іншому випадку, на його думку, дії президента не відповідають рівню влади, "це вже нижче плінтуса".
У свою чергу, Ющенко нарікнув, що в нього не такі повноваження, як були колись у Кравчука на посаді президента України, проте дав зрозуміти, що надалі не продовжуватиме публічні звинувачення на адресу Тимошенко.
"Можна сказати вам, як президент - президенту. Коли президента звинувачують в тому, що через валютні операції він 4,5 мільярда кудись узяв... Пам'ятаєте, як вас в аналогічній ситуації звинуватили і кримінальну справу почали за облігаціями", - сказав Ющенко, звертаючись до Кравчука, нагадуючи йому, що свого часу його звинувачували в перевозі мільйонів доларів через кордон у валізі.
За словами Ющенка, тоді Кравчук говорив, що "той, хто на мене кидається, не може уявити, що це таке 100 мільйонів, і в якій валізі їх можна перевезти".
"Леонід Макарович, мене в п'ятницю звинуватили в тому, що я 4,5 мільярда доларів як президент через махінації НБУ отримав. Так я хочу сказати, ті люди, які крали газ, на яких заведені кримінальні справи більш ніж на 8 млрд боргів перед бюджетом. І Микола Янович (Азаров), я думаю, тут найбільший фахівець з цих операцій" - зазначив президент. Він підкреслив, що ніколи не брав жодної копійки державних коштів.
Ющенко погодився з тим, що необхідно припинити звинувачення, але зазначив, що не можна мовчати, коли лунають неправдиві звинувачення. "Я самодостатня людина. Я знаю, що я до цих речей не просто не мав ніякого стосунку, таких речей в природі не було. Але над цим крапки потрібно ставити також", - сказав президент