Що ви, панове, на це скажете?..

Форуми
Список тем
Нові повідомлення
Пошук
Користувачі 
Правила
Допомога
Увійти
Повідомлення 1 - 20 з 69
Початок | Попередня | 1 2 3 4 | Наступна | Кінець
  Переглядів: 5571Тема: «Що ви, панове, на це скажете?..» в форуме: Обговорення новин, статей
Не знаю як правильно назвати тему, але най буде так.

Щодня приходиться чути масу "чудных мыслей". Мимоволі стаєш співбесідником і, так, чи інакше, - опонентом. Не тільки на форумах, це може бути в магазині, на заправці, на дачі...
Частенько приходиться чути такі "перли", що не знаєш, як "відбиватись"!
Так що ця "темка" - цілком може пригодитись...
(викладайте, хто що має, посилання на конкретних осіб - не обов"язкові)

От для "затравки", спробуйте парирувати такий випад:
"Моя версия такова, и ты её не опровергнешь. Националистические идеи ОУН-УПА генерировались только в Западной части Украины, которая и стала, собственно говоря таковой только в 1939 году. Её поддерживало только население исповедовавшее католическую веру, которая не имела распространения в православной Украине. Примечательно, что у руководства этого движения стояли одни евреи, причем предки которых преимущественно были католическими священнослужителями. Если вас эти факты не настораживают, значит с вами нечего и обсуждать. Украина была, есть и останется православной. Мы, коренной православный украинский народ, не против людей другой веры, но мы никогда не позволим им насаждать среди нас националистическую идеологию".

А тепер, спробуйте відповісти.
(то легше всього сказати: е-е-е, дурак! тут треба відповісти).
І-і-і-йо-о-ой!!!
Тьху , дикість якась. Ну можна приклад ляпнути шо вся виборча кампанія і Путіна і Медвєдєва , була пофінансована алькаїдою з Аджелою Меркхель на чолі, а ще ліпше з ідийотами не вступати в полеміку .З таким невіглаством стикаюся мало не кожен день і бачу що переконати таких розумників не можливо, а тому вже давно покинув звичку щось їм доказувати.
In vino veritas
yanychar, раджу прочитати АРМІЯ БЕЗ ДЕРЖАВИ ... Філіжанка кави
Коломияни всіх країв, єднаймося!
Kapitano пише:
Тьху , дикість якась. Ну можна приклад ляпнути шо вся виборча кампанія і Путіна і Медвєдєва , була пофінансована алькаїдою з Аджелою Меркхель на чолі, а ще ліпше з ідийотами не вступати в полеміку .З таким невіглаством стикаюся мало не кожен день і бачу що переконати таких розумників не можливо, а тому вже давно покинув звичку щось їм доказувати.

Цілком підтримую. Я за війну, за чистку на нашій землі, або примусове переселення "бруду нації". Якщо хтось запитає чи я буду переселювати тих дідусів і бабусів. які визволяли наші міста від німецьких загарбників, які самі родом з подмосков"я, але доля так розпорядилася, що вони освободили і залишились тут, то ствердно скажу, так я буду їх примусово переселяти, ставити до стінки, розстрілювати. Все це у випадку війни і тільки. Досить терпіти і цяцькатися, досить. Наших людей катували, ґвалтували, розстрілювали, висиляли, задля того, щоб це бидло поселилося в їхні домівки, жило б на їхній землі і паплюжило її національну символіку. Я радикальна людина в цьому випадку.
Ніколи не здавайся!!!
HAMBA пише:
Цілком підтримую. Я за війну, за чистку на нашій землі, або примусове переселення "бруду нації".

Тут же, відразу, хочу спитати - куди переселяти?!!
І-і-і-йо-о-ой!!!
yanychar пише:
Тут же, відразу, хочу спитати - куди переселяти?!!

На мапу Московії гляньте, видите кіко в них земельки? То чо такої дурної сі питаєте?
Ніколи не здавайся!!!
HAMBA пише:
На мапу Московії гляньте, видите кіко в них земельки? То чо такої дурної сі питаєте?

Ага! Так-так. Їх там ждуть - не діждуться.
"Своих голодранцев - девать некуда"!
Тут уже тисячі таких набігло з таджикістанів-казахстанів. А тепер вівкають, що "остались никому не нужны" і бігають у Верховный Суд жалітися.
Ви їх випхаєте через кордон, а тут їх розвернуть, дадуть кожному копняка і вернуть назад. Так і будете копати туди-сюди?!
Це легше сказати, як зробити. Як Ви це собі уявляєте?
І-і-і-йо-о-ой!!!
yanychar пише:
Це легше сказати, як зробити. Як Ви це собі уявляєте?

Правду кажете, але те що робити щось треба, то факт, інакше нічого не зміниться.
У танці я, ритмічний рух,
В безсмертнім — всі планети.
Image
yanychar пише:
Ага! Так-так. Їх там ждуть - не діждуться.

Чув я що є у них програма переселення етнічних росіян "на историческую родину".

Зовсім недавно пробігала інформація, що Іркутська област проводила презентацію в Києві, агітували переселятися, бо там так як бурно почала розвиватися промисловість , а робити нікому. (Інформація пробігала на ФУПі) .Правда хочуть вони туди кваліфіковані кадри. Посмішка

Так що переселяти є куди. Посмішка
Wandering пише:
Як Ви це собі уявляєте?

БорМан пише:
Чув я що є у них програма переселення етнічних росіян "на историческую родину".

Зовсім недавно пробігала інформація, що Іркутська област проводила презентацію в Києві, агітували переселятися, бо там так як бурно почала розвиватися промисловість , а робити нікому. (Інформація пробігала на ФУПі) .Правда хочуть вони туди кваліфіковані кадри.
Так що переселяти є куди.

Arrow
Ніколи не здавайся!!!
Ну що, панове адміни, - от і результат.
Тепер воно буде періодично сюди забігати ночами, аби запостити пару матюків.
То ж не так треба було робити.

Е-е-ей... Шкода, що мене не послухали...
І-і-і-йо-о-ой!!!
Яка тепер різниця?
І-і-і-йо-о-ой!!!
yanychar, я видалив оті два повідомлення. Пам`ятаєте фільм "Собаче серце" там в кінці э сцена де слідчий каже - "Як такий міг працювати начальником очистки". А тепер подумайте як такий може бути модератором?
yanychar пише:
То ж не так треба було робити.
А як?
Треба було проявити витримку, розуміння, співчуття... Image
І-і-і-йо-о-ой!!!
yanychar пише:
Треба було проявити витримку, розуміння, співчуття...

Ну всьому є своя межа. Моя уже скінчилася. Може краще нехай хто інший цим займеться...
Ця тема задавалась для того щоб розслідувати і розбирати "по кісточках" ті нісенітниці, котрі нині широко поширюються в ЗМІ, "авторских исследованиях" і просто, в головах.
На жаль, добре ще не почавшись, вона тут же з"їхала "в окіп"...

(Пане ехр, я перечитав Ваше посилання. Вже сама назва "АРМІЯ БЕЗ ДЕРЖАВИ" наводить на сумні роздуми.
Цей "постулат" нам частенько тичуть в ніс. А й справді, котра українська армія була "з державою"? В часи козаччини, військо Хмельницького - бунтівники проти польського уряду, військо Мазепи - проти російського уряду, січові стрільці - підрозділи австрійської армії, повстанці - зрадники українського народу. Чи не так?)

Так от, продовжимо. В цьому "шматку" практично викладено "Краткий курс истории..." України.
Що ви на це скажете?
"Во-первых,бандеровский национализм не является украинским. Для справки:предки нынешних западенцев переселились на земли Червонной Руси с позволения Русских князей после битвы на Калке в 1223 г. и звались они тогда кипчаками(хазарами).Одним из условий переселения было принятие православия.Таким образом тогдашние правители Руси пытались создать на спорных с Польшей землях оплот православия.Кипчаки(хазары) до этого исповедовавшие иудаизм согласились(у них не было другого выбора перед лицом татарского нашествия).До сих пор на западенщине сохранились отголоски иудейских традиций.Но изменив своей вере хазары заплатили и своей внутренней свободой.Их потомки с небывалой лёгкостью(достойной рабов) предавали те народы , с которыми они взаимодействовали:
-измена Руси и переход к литовцам;
-измена православию и извращение как православия так и католицизма с помощью униатства;
- переход под власть Речи Посполитой с последуещей изменой ей в пользу Австро-Венгрии.
В 20-м веке западенцы до селе именовавшие себя поляками и австрийцами нашли себе новых "родичей" - украинцев... и предали их в пользу нацистской Германии , а когда дело не выгорело начали нагло с пеной у рта доказывать,что сотрудничая с захватчиками,желающими уничтожить словян как таковых,они боролись за свободу Украины(от кого - от украинцев?).Они присвоили себе звание украинцев и извратили само понятие украинского национализма - патриотического движения запорожских козаков и воинов Богдана Хмельницкого,ославив на весь мир украинского националиста не как благородного защитника своей земли , а как палача , иуду и убийцу.По этому следует различать украинский национализм-наследие украинского народа и западенский национализм - грязное и позорное движение одного из нацменьшинств , проживающих на Украине(для сравнения русских на Украине проживает 16млн. , а западенцев - 9 млн".
І-і-і-йо-о-ой!!!
yanychar, я в тій книжці хотів звернути вашу увагу на інші речі... Філіжанка кави
якщо ви її перечитали повністю, то вам це мало "впасти в око"...
Ні, не повністю, поверхово (то ж треба сидіти і читати).
Вкажіть сторінки.
І-і-і-йо-о-ой!!!
yanychar, я не маю її перед очима, дав іншим почитати... як повернуть, тоді дам... Філіжанка кави
Повідомлення 1 - 20 з 69
Початок | Попередня | 1 2 3 4 | Наступна | Кінець

Читають тему
гостей: 1, користувачів: 0, з них прихованих: 0