Чутки про те, що над Коломиєю літає вампір, до мене долетіли десь з місяць тому. Чесно кажучи, було аж весело почути, що місто славиться не лише вже всесвітньовідомою Писанкою (будівлею музею). Але випадково надибала вже про це статтю у чернівецькому "Часі" http://www.chas.cv.ua/27_07/1.html. Невже все аж ТАК серйозно ? Хтось з форумців щось таке вампіряче над Ратушею бачив?
hardmaks написав:можеш спати спокійно в Львів не долетить
У Львові взагалі то своїх вампірів вистачає. Просто цікаво, чи, їдучи до батьків у Коломию, брати бінокль, аби того потворика краще розгледіти. Хоча, як рече стаття п. Карп"яка у "Часі", він вже на Снятином кружляє...
oce gooon. padstalom!!!! ce g treba take prudymatu. ja prosto dyvujus z jurnalug jaki peregovujut cej marazm.dore4i mij dryg teg napusav meni nedavno lust nibu v kolomui vampir zjavuvsja,ja ne viruv zvu4ajno,a teper ....
Нє, зара він тусується в Косівському районі (Стопчатів - Яблунів). Сам не бачив, люди кажуть. Воно літає в лісі і пищить, як "чєлмедвєдосвін". А ше кажуть, шо живе в озері "Несамовите". Хочу туди на екскурсію )))
Jovan пише:
Я завжди на всяк випадок ношу через плече вязку часнику, півкілограмовий срібний хрест і двійко осинових кілків. Скажу вам чую себе в безпеці
Пане Jovan, до того всього кладіть ще в торбу хлібину, кільце ковбаси і 0,7. Нащо той часник задурно тягати?