Вампір над Коломиєю. То він був?

Форуми
Список тем
Нові повідомлення
Пошук
Користувачі 
Правила
Допомога
Увійти
Повідомлення 1 - 20 з 48
Початок | Попередня | 1 2 3 | Наступна | Кінець
  Переглядів: 4025Тема: «Вампір над Коломиєю. То він був?» в форуме: Обговорення новин, статей
Чутки про те, що над Коломиєю літає вампір, до мене долетіли десь з місяць тому. Чесно кажучи, було аж весело почути, що місто славиться не лише вже всесвітньовідомою Писанкою (будівлею музею). Але випадково надибала вже про це статтю у чернівецькому "Часі" http://www.chas.cv.ua/27_07/1.html. Невже все аж ТАК серйозно Дуже щасливий ? Хтось з форумців щось таке вампіряче над Ратушею бачив?
LASTIVKA написав:Але випадково надибала вже про це статтю у чернівецькому "Часі"

Лінк не працює, а дуже хотілося почитати статейку. Дуже щасливий
jar4uk написав:Лінк не працює, а дуже хотілося почитати статейку.

http://www.chas.cv.ua/27_07/1.html - працює, просто крапку в кінці треба забрати, Ластівка певно помилилась. Доречі тема про вампіра вже обговорювалась - http://kolomyya.uaforums.net/--vt2.html
Ніколи не здавайся!!!
Приємно бачити, що "Час" використовує навіть декотрі з моїх "витворів мистецтва". ггг.
Де копірайт? Дуже щасливий
[i:113fd3163b]Люби і знай свій рідний край![/i:113fd3163b]
LASTIVKA написав:Але випадково надибала вже про це статтю у чернівецькому "Часі"

Оце потішили............ Дуже щасливий Дуже щасливий Дуже щасливий
Та й видно що цей форум популярний серед журналістів. Дуже щасливий
До OV - Мої вітання, вашу роботу оцінили! Дуже щасливий
OV написав:Приємно бачити, що "Час" використовує навіть декотрі з моїх "витворів мистецтва".

Так то ж Карп`як написав Посмішка
LASTIVKA
Вампір над Коломиєю. То він був?

Ні то був не він Дуже щасливий можеш спати спокійно в Львів не долетить Дуже щасливий
hardmaks написав:можеш спати спокійно в Львів не долетить

У Львові взагалі то своїх вампірів вистачає. Просто цікаво, чи, їдучи до батьків у Коломию, брати бінокль, аби того потворика краще розгледіти. Хоча, як рече стаття п. Карп"яка у "Часі", він вже на Снятином кружляє... Twisted Evil
hardmaks написав:Ні то був не він

Згадав. Недавно в КВК львів`яни відмочили пародію на відому рекламу:
-- Тату а москалі є?
-- Ні . синку, немає.
-- Це фантастика !!!

Може і про монстрика мож так сказати. Дуже щасливий
AKM написав:-- Тату а москалі є?
-- Ні . синку, немає.
-- Це фантастика !!!

Дуже щасливий
Ніколи не здавайся!!!
AKM написав:Може і про монстрика мож так сказати.

Думаю що сміло можна Дуже щасливий
AKM написав:-- Тату а москалі є?
-- Ні . синку, немає.
-- Це фантастика !!!

супер
Смішно
oce gooon. Смішно padstalom!!!! ce g treba take prudymatu. ja prosto dyvujus z jurnalug jaki peregovujut cej marazm.dore4i mij dryg teg napusav meni nedavno lust nibu v kolomui vampir zjavuvsja,ja ne viruv zvu4ajno,a teper .... Смішно
Claps Дуже щасливий Дуже щасливий
Я завжди на всяк випадок ношу через плече вязку часнику, півкілограмовий срібний хрест і двійко осинових кілків. Скажу вам чую себе в безпеці Дуже щасливий
Скоро Різдво і Миколай бородатий
А у мене палам'йот з срібними кулями , скажу вам то таки нічо, додає впевненості. Дуже щасливий
In vino veritas
Нє, зара він тусується в Косівському районі (Стопчатів - Яблунів). Сам не бачив, люди кажуть. Воно літає в лісі і пищить, як "чєлмедвєдосвін". А ше кажуть, шо живе в озері "Несамовите". Хочу туди на екскурсію )))
Brk*
Ше нікого не покусав? Я в шоці
In vino veritas
Jovan пише:
Я завжди на всяк випадок ношу через плече вязку часнику, півкілограмовий срібний хрест і двійко осинових кілків. Скажу вам чую себе в безпеці

Пане Jovan, до того всього кладіть ще в торбу хлібину, кільце ковбаси і 0,7. Нащо той часник задурно тягати? Image
І-і-і-йо-о-ой!!!
Image
Див. Правило №4.
Повідомлення 1 - 20 з 48
Початок | Попередня | 1 2 3 | Наступна | Кінець

Читають тему
гостей: 1, користувачів: 0, з них прихованих: 0